Aan het werk voor onze opdrachtgevers

Veel organisaties hebben moeite met het vinden van de juiste IT-profielen voor hun teams. Ze zijn enorm enthousiast om met nieuwe mensen aan de slag te gaan, maar die mensen zijn er niet of zijn lastig te vinden. Dat is waar wij om de hoek komen kijken. Het maken van de juiste match, dát is waar wij goed in zijn!

Trainee Factory werft kandidaten (dat kan jij zijn!) met de juiste competenties. Denk aan HBO/WO werk- en denkniveau, en ook analytische en communicatieve vaardigheden. Voor jou en je medekandidaten verzorgen wij een opleiding op maat, zodat jullie aansluiten op het gewenste instroomniveau van onze opdrachtgevers.

Opdrachtgever aan het woord

Bij BAM hadden we de ambitie om ons eigen team te laten groeien en de verhouding tussen interne en externe medewerkers op een gezond peil te krijgen. Daarom hebben we er zomer 2017 voor gekozen om samen te werken met Trainee Factory. Zij boden de perfecte oplossing voor de instroom van gecertificeerde en opgeleide Mendix trainees.

De ervaring met de eerste kandidaat is zo goed geweest, dat we nu al een derde kandidaat als trainee hebben laten instromen. Het lukt Trainee Factory steeds weer om kandidaten aan te bieden die enerzijds vakinhoudelijk over de juiste bagage beschikken en anderzijds ook heel goed passen binnen het interne team en bij BAM als bedrijf. Inmiddels is de eerste trainee succesvol in dienst getreden bij BAM en de tweede volgt op korte termijn. Omdat de marktwaarde van de trainees tijdens het traineeship stijgt, moet je wel investeren in het “binden en boeien” van trainees om het “on boarding proces” succesvol te laten verlopen.

Frans Verbiest
IT Business Partner BAM

Wat staat je als trainee te wachten?

Ieder traineeship start met een intensieve opleiding van 2 maanden. Daarna ga je direct bij een opdrachtgever aan de slag, waar je “on the job” begeleid wordt. Zo doe je praktijkervaring op en werk je al snel samen met ervaren specialisten!

Tijdens het werken voor de opdrachtgever word je vanuit Trainee Factory begeleid en ondersteund. Jouw inhoudelijke ontwikkeling en persoonlijke groei staan daarbij centraal. Als alles goed verloopt zal de opdrachtgever jou, na ruim een jaar, een vast dienstverband aanbieden.

Zin om aan de slag te gaan?

Geef ons een belletje

085 0609 910

Stuur ons een mailtje

info@traineefactory.nl

Volg ons

Of laat je nummer achter