Over ons

De juiste mensen op de juiste plek; zo maken wij het verschil. Daarbij zijn tevreden medewerkers en tevreden klanten even belangrijk.

Hoe wij werken? Het is eigenlijk heel simpel:

  • We stellen onze medewerkers en opdrachtgevers centraal.
  • We luisteren. Echt.
  • We schetsen realistische verwachtingen.
  • We doen alles wat we kunnen om iedereen zo goed mogelijk te bedienen.
  • We communiceren open en altijd eerlijk.
  • We maken duidelijke afspraken en komen die na.

Trainee Factory is secuur en selectief tijdens het wervingsproces. Dat is zowel tijdens de sollicitatie als tijdens het traineeship te merken.Steven, Mendix trainee 2018

Dus, heb je interesse? Dan bellen we graag even met je. Jij kan ons bellen op:
085-0609 910 of wij bellen jou op het nummer dat je hier invult.

Trainee Factory is een leuke partij om mee samen te werken. Ze staan voor kwaliteit en zijn erg betrokken bij hun medewerkers en opdrachtgevers. Beschikbaarheid van gekwalificeerde Mendix specialisten is een enorm belangrijke voorwaarde voor groei van ons platform. Onze klanten en partners zijn constant op zoek naar geschikte, nieuwe medewerkers. Trainee Factory voorziet in die behoefte en voegt waarde toe aan ons ecosysteem. Hiervoor hebben we gezamenlijk een sterk opleidingsprogramma ontwikkeld, waarvoor Trainee Factory ieder traineeship weer hele geschikte en enthousiaste trainees selecteert.

Floris Smit
Senior Managing Consultant bij Mendix

Onze traineeships

We beginnen met het selecteren van talent. Je hoeft geen IT-vooropleiding te hebben, maar wel intrinsieke motivatie, analytisch denkvermogen, communicatieve vaardigheden en een open blik.

De benodige ‘hard skills’ leer je tijdens het opleidingstraject. In kleine groepen zodat we iedereen persoonlijk kunnen begeleiden. Dat is de focus van onze dienstverlening, en daar zijn we de afgelopen jaren heel goed in geworden.

Dat betekent dat veel toffe bedrijven graag met onze trainees willen werken. Zij een top-talent, jij een top-baan, wij trots. Win-Win-Win.

Dennis Nobrega
Directeur

Dennis maakt echt tijd voor je. En hij komt altijd met een oplossing.Joris, Mendix trainee 2017

We leren je graag kennen! Op jouw manier:

Voor als je ons wil bellen

085 0609 910

Voor als je liever wil mailen

info@traineefactory.nl

Voor als je ons wil volgen

Voor als je wil dat wij jou bellen