Full Stack Software Developer IT Traineeship

By 14/01/2019Geen categorie

Full Stack Software Developer IT Traineeship

Wanneer? 09/09/2019
Waar? Opdrachtgever bij jou in de regio
Salarisindicatie: €2600 - €3200

Ben jij (bijna) afgestudeerd en op zoek naar een carrièrestart in de IT? Is programmeren jouw hobby en zou jij van jouw hobby je werk willen maken? En wil jij dit werk uitvoeren in een vooruitstrevende en dynamische omgeving waar jij in aanraking komt met de nieuwste technologieën? Solliciteer op ons Full Stack C#.NET traineeship, waar wij jou gaan opleiden tot Full Stack Software Developer bij een opdrachtgever in jouw regio!

Het traineeship gaat op 9 september 2019 van start.

Opleidingstraject

Binnen ons traineeship word jij opgeleid tot een gecertificeerde software developer met praktijkervaring. Het traineeship start met een klassikale bootcamp van twee maanden, waar je kennis maakt met o.a. de volgende technieken en methodieken: C#.NET, DevOps, Javascript, Angular, Web API’s, JSON, SQL Server, MVC/OOP, Scrum, Agile. Je sluit het bootcamp af met twee certificaten op zak, namelijk PSM1 (Professional Scrum Master I) en MCSA 70-483 Programming in C#.

Na het behalen van deze certificaten is het tijd om aan de slag te gaan bij een opdrachtgever in jouw regio, waar jij na een goed jaar werkervaring de mogelijkheid krijgt om in dienst te treden. Trainee Factory biedt jou een IT traineeship aan inclusief baangarantie!

Na ongeveer 6 maanden werkervaring als Fullstack developer, werk je toe naar het volledige MCSA certificaat. Je krijgt één week lang, gezamenlijk met je oud trainee klasgenoten, training om klaar gestoomd te worden voor het 2e MCSA Developing ASP.NET MVC Web Applications’’ certificaat. Hierna mag je jezelf officieel Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA) – Web Applications gecertificeerd noemen.

Door het behalen van deze certificering verhoog je niet alleen je kennis, je legt hiermee het fundament voor jouw carrière in de IT.

Profiel

Jij bezit:

 • Een afgeronde HBO en/of WO opleiding. IT en/of bèta richting is een pré;
 • Leergierig – & nieuwsgierigheid;
 • Passie voor IT;
 • Geen werkervaring vereist;
 • Kennis van een OO-programmeertaal (bijv. Python, C++, C# of Java)
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Fulltime beschikbaar vanaf start traineeship;

Jij ontvangt:

 • Een IT traineeship inclusief baangarantie;
 • Een baan bij een opdrachtgever bij jou in de buurt;
 • Een startsalaris van €2600, goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Na een jaar, een salarisstap naar €2800,- bruto per maand. Wanneer je in dienst treedt bij het bedrijf waar je een jaar lang gewerkt hebt, wordt het €2800 – €3200.
 • Naast certificeringsmogelijkheden (PSM1, MCSA), ook training en begeleiding op het gebied van soft skills;
 • Goede begeleiding door diverse Senior Developers.

Solliciteren

Zie jij jezelf in het geschetste plaatje? We komen graag met je in contact, ook als nog niet alles duidelijk is en je hier vragen over hebt! Je kan ons bereiken via 085 0609 910 of via info@traineefactory.nl

Je kan hieronder ook direct je gegevens achterlaten.

Door te solliciteren deel je met ons jouw persoonlijke gegevens. Daar zijn wij blij mee, omdat we op deze manier contact met jou kunnen opnemen. We zien dit wel als een verantwoordelijkheid, daarom zullen jouw gegevens die je met ons deelt nooit zonder overleg delen met anderen buiten Trainee Factory. Wij verwijderen jouw gegevens binnen een maand als er we niet verder met elkaar gaan en je kan ervan uitgaan dat wij zorgvuldig met je gegevens omgaan qua beveiliging.


Lees hier de privacyverklaring

Interesse in deze vacature? Neem contact op:

Door ons een belletje te geven

085 0609 910

Door ons een mailtje te sturen

info@traineefactory.nl

Door je te laten terugbellen

Of is dit perfect voor een vriend?