IT-traineeship Java Developer

By 11/06/2018Geen categorie

IT-traineeship Java Developer

Wanneer? Per direct
Waar? Leeuwarden
Salarisindicatie: €2600 - €3200

Eind vorig jaar hebben wij de aanbesteding van het CJIB gewonnen, om junior software developers op te leiden, te begeleiden en uiteindelijk in dienst te laten treden bij het CJIB in Leeuwarden.

Samenvatting

Ben jij (bijna) afgestudeerd en op zoek naar een carrièrestart in de IT? Is programmeren jouw hobby en zou jij van jouw hobby je werk willen maken? Wil jij werken in een vooruitstrevende en dynamische omgeving waar jij in aanraking komt met de nieuwste technologieën?  Solliciteer op ons Java traineeship, waar wij jou gaan opleiden tot full stack developer binnen het CJIB.

Opleidingstraject

Binnen ons traineeship word jij opgeleid tot een gecertificeerde software developer met praktijkervaring. Het traineeship start met een klassikale bootcamp van twee maanden, waar je kennis maakt met o.a. de volgende technieken en methodieken: Java SE8, Scrum, Angular, Spring, JavaScript, Continuous Delivery tooling (GIT, NodeJS, NPM, Bower en Nexus), geautomatiseerde Code controle (SonarQube) en software testing (Selenium).

Je sluit het bootcamp af met drie certificaten op zak, namelijk PSM1 (Professional Scrum Master I), OCA (Oracle Certified Associate) en ISTQB (International Software Testing Qualifications Board).

Na het behalen van deze certificaten is het tijd om aan de slag te gaan binnen het CJIB, waar jij na een jaar werkervaring de mogelijkheid krijgt om in dienst te treden. Trainee Factory biedt jou een IT traineeship aan inclusief baangarantie!

Na ongeveer 9 a 12 maanden werkervaring als Java developer, krijg je de kans om het OCP (Oracle Certified Professional) certificaat te behalen. Door het behalen van deze certificering verhoog je niet alleen je kennis, je legt hiermee het fundament voor jouw carrière in de IT .

Werken bij het CJIB

Het Centraal Justitieel Incassobureau (CJIB) is een relatief jonge en ambitieuze uitvoeringsorganisatie binnen het ministerie van Veiligheid en Justitie. Het is het inning- en incassogezicht van de overheid en vervult een centrale rol bij de afhandeling van strafrechtelijke beslissingen. Het CJIB is gevestigd in Leeuwarden en heeft ongeveer 1100 medewerkers. De meeste Nederlanders kennen het CJIB als de verwerker van verkeersboetes.

ICT is heel belangrijk voor het CJIB en wordt alleen nog maar belangrijker. De afdeling wil snel mooie oplossingen bieden waar de business veel voordeel van heeft en waardoor het CJIB nog beter zijn taken kan uitvoeren of uitbreiden.

Als professional werk je binnen de vooruitstrevende afdeling ICT aan realistische opdrachten in een dynamische omgeving, waarin je veel kan leren. Je komt in één van de DevOps teams te werken in de zogeheten ‘Ontwikkelstraat’. Automatisering en standaardisatie van werkzaamheden zijn vanzelfsprekend en je mag werken met de nieuwste technologieën. De aansturing van de professionals is gericht op resultaten. Daarnaast zijn feedback, een open communicatieklimaat en trots op de ICT-producten succesfactoren.

Profiel

Jij bezit:

  • Een afgeronde HBO en/of WO opleiding. IT en/of bèta richting is een pré;
  • Leergierig – & nieuwsgierigheid;
  • Passie voor IT;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Fulltime beschikbaar vanaf start traineeship;

Jij ontvangt:

  • Een IT traineeship inclusief baangarantie;
  • Werken bij het CJIB in Leeuwarden;
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, 36-urige werkweek, startsalaris €2500;
  • Naast certificeringsmogelijkheden (PSM1, OCA & OCP, ISTQB), ook training en begeleiding op het gebied van soft skills;
  • Goede begeleiding door diverse Senior Developers in diverse innovatieve DevOps teams.

Solliciteren

Zie jij jezelf in het geschetste plaatje? We komen graag met je in contact, ook als nog niet alles duidelijk is en je hier vragen over hebt! Je kan ons bereiken via 085 0609 910 of via info@traineefactory.nl

Je kan hieronder ook direct je gegevens achterlaten.


Lees hier de privacyverklaring

Interesse in deze vacature? Neem contact op:

Door ons een belletje te geven

085 0609 910

Door ons een mailtje te sturen

info@traineefactory.nl

Door je te laten terugbellen

Of is dit perfect voor een vriend?