Recruiter Trainee Factory

By 13/06/2018Geen categorie

Recruiter Trainee Factory

Wanneer? Per direct
Waar? Amsterdam
Salarisindicatie: n.t.b.

Recruiter Trainee Factory

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die ons gaat helpen bij de zoektocht naar toekomstig IT talent. Jij wordt van A tot Z verantwoordelijk voor het hele recruitmentproces. Beschik jij over een aardige dosis mensenkennis en leg jij makkelijk contact met mensen? Heb jij overtuigingskracht en weet jij mensen aan je te binden? Ben jij creatief in het bedenken van oplossingen om nieuw talent te vinden? Kom dan ons team versterken!

Wie zijn wij?

Trainee Factory biedt IT-traineeships aan. Onze kandidaten zijn vaak recent afgestudeerd en op zoek naar een leuke en uitdagende baan in de IT. Dit zijn zowel starters met als zonder IT vooropleiding. We leiden onze mensen op, vinden een opdrachtgever waar ze met plezier aan de slag kunnen, en begeleiden ze gedurende het hele traject. Na twee maanden interne training hebben onze mensen verschillende certificaten op zak en hebben ze een leuke baan met doorgroeimogelijkheden!

Wij zijn een kleine organisatie die zich snel ontwikkelt en grote corporates als klanten heeft. Werkplezier en resultaat gaan bij ons hand in hand. Ons team bestaat uit enthousiaste en gedreven professionals die streven naar tevreden klanten en tevreden medewerkers. De kwaliteit van onze dienstverlening is voor ons erg belangrijk.

Wie ben jij?

Jij bent resultaatgericht en een echte teamspeler. Het lijkt jou een uitdaging om samen met ons leuke en gekwalificeerde kandidaten te vinden en te binden aan onze organisatie. Jij wordt dé belangrijkste schakel in onze keten, namelijk het eerste contact met onze potentiële toppers. Jij werft, selecteert en contracteert de trainees voor onze IT traineeships.

Je bent zelf verantwoordelijk voor het inplannen van jouw eigen agenda en je krijgt alle vrijheid om jouw functie zo succesvol mogelijk te maken. Zo maak jij iedere dag anders en uitdagend!

Je mag een starter zijn die net van de Hogeschool of Universiteit komt.
Heb je al enige jaren werkervaring en ben je je huidige werkgever zat of toe aan nieuwe uitdaging? Dan ben je bij ons ook meer dan welkom, het gaat bij ons uiteindelijk om de klik met elkaar.

Wij bieden:

 • Geld!
  “Hard werken wordt beloond”
 • Fulltime functie, per direct!
  “Geen 5 gespreksrondes met allerlei cultural fit assessments. Nee als het gevoel goed is aan beide kanten kan je dezelfde dag nog beginnen.”
 • Uitdagende zelfstandige functie binnen een leuk klein team in Amsterdam!
  “Echt een leuk team =)”
 • Laptop, mobiele telefoon etc.!
  “Ja je moet wel kunnen bellen & mailen natuurlijk.”
 • Afwisselende functie met veel verantwoordelijkheden!
  “Je plant je eigen dagen in en bent zelf verantwoordelijk voor je werkzaamheden.”

Wij vragen:

 • Minimaal afgeronde hbo opleiding;
  “Het liefst heb je daarnaast ook IT affiniteit”
 • Je kan je vinden in onze kernwaarden (zie over ons pagina);
  “We vinden het belangrijk om kandidaten net dat ene beetje extra aandacht te geven”
 • Ondernemend ingesteld;
  “Wij kunnen wel vertellen hoe het werkt, maar we nemen we je ook aan om met een frisse blik naar ons te kijken. We staan altijd open voor nieuwe ideeën.”
 • Je bent sociaal- & communicatief vaardig en hebt een goed inlevingsvermogen;
  “Jij weet kandidaten zelfs bij een afwijzing met een goed gevoel door de voordeur te laten gaan”
 • Uitstekende beheersing Nederlandse taal en je weet jezelf te redden in het Engels
  “Make that the cat wise”

Zie jij jezelf in het geschetste plaatje? We komen graag met je in contact, ook als nog niet alles duidelijk is en je hier vragen over hebt! Je kan ons bereiken via 085 0609 910 of via info@traineefactory.nl

Je kan hieronder ook direct je gegevens achterlaten.

Door te solliciteren deel je met ons jouw persoonlijke gegevens. Daar zijn wij blij mee, omdat we op deze manier contact met jou kunnen opnemen. We zien dit wel als een verantwoordelijkheid, daarom zullen jouw gegevens die je met ons deelt nooit zonder overleg delen met anderen buiten Trainee Factory. Wij verwijderen jouw gegevens binnen een maand als er we niet verder met elkaar gaan en je kan ervan uitgaan dat wij zorgvuldig met je gegevens omgaan qua beveiliging.


Lees hier de privacyverklaring

Interesse in deze vacature? Neem contact op:

Door ons een belletje te geven

085 0609 910

Door ons een mailtje te sturen

info@traineefactory.nl

Door je te laten terugbellen

Of is dit perfect voor een vriend?